Bejelentés


Celtic Mind Tanácsadó Iroda Szervezeti kommunikáció profiknak!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponHírek
Tanácsadói napló

A mai naptól tanácsadói napló érhető el a http://prtanacsadas.wordpress.com címen. A napló az eddigi, és folyamatosan bővülő tanácsadási tevékenységről készül. Hasznos ötletekkel, tanácsokkal fűszerezve mutatom be referenciáimat.
" Tapasztalást pénzért venni vagy hagyományképpen kapni nem lehet. - Fizetni kell azért mindég és mindegyiknek."


Széchenyi István gróf


A Celtic Mind Üzletviteli Tanácsadó Iroda 2009-ben alakult társulat, bár a tevékenység, amit végzünk, korábban kezdődött el.


Fő profilunk a vállalkozások sikeressé tétele a public relations eszközeivel. Azonban hisszük, hogy a siker nem csak a kommunikáción múlik, így szolgáltatásaink a személyiségfejlesztéssel, hatékony menedzsment készségek elsajátításával is kiegészül.


Pár éves tapasztalattal a hátunk mögött eddig civil szervezeti tanácsadással, sajtókapcsolatok ápolásával és rendezvényszervezéssel foglalkoztunk, előadásokat, tréningeket tartottunk a szervezetek munkatársai, vezetői részére.


Most új szellemben, új tartalommal, átalakulva, és nagyobb szakmai háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Full-service szolgáltatást nyújtunk pr, pályázati, kommunikációs és szervezetfejlesztési, valamint üzletviteli tanácsadással vállalkozások és civil szervezetek számára egyaránt, ezzel segítve a hatékonyabb működést, és sikert.


A szolgáltatások mellet lehetőséget biztosítunk egyéni és csoportos személyiségfejlesztő, menedzsment-készségeket kialakító tréningeken való résztvételre, ahol a szervezetek működtetéséhez kapcsolódó legszükségesebb készségek elsajátítására adunk lehetőséget.


Friss információkat a következő forrásokon találhat:


Follow celtic_pr on Twitter
 


És tanácsadói naplónkat a http://prtanacsadas.wordpress.com oldalon olvashatja.Üzenetküldés
Ha szeretne gyors segítséget igénybe venni, itt elküldheti kérdését számomra, és igyekszem mihamarabb megküldeni a választ.

E-mail címed:
Szöveg:Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!